torstai 20. syyskuuta 2018

YHTÄRIN JOUKKUE KOUVOLAN FUTISMESTIKSISSA

Yhtäri oli mukana pelaamassa Kouvolan futisherruudesta torstaina 20.9. Tällä kertaa oli tyytyminen kuudenteen sijaan Urheilupuiston koulun "blacksien" viedessä mestaruuden ja edeten aluefinaaleihin Kouvolan edustajana.

Yhtärin joukkueessa pelasivat: Lassi, Nuutti, Jimi, Onni, Joni T., Kasperi, Karo, Mikko-Pekka, Joni K. ja Rasmus. Kuvasta puuttuu Esa.

Yhtärin pelit sujuivat seuraavasti:
Avauspelissä vastassa oli Myllykosken yhteiskoulun joukkue. Myllykoskelaiset käyttivät maalipaikat tehokkaasti hyväkseen ja siirtyivät turvalliseen 5-0 johtoon, kunnes Karo pääsi kaventamaan loppulukemiksi 5-1.

Toisessa alkulohkon pelissä vastassa oli UPK "red" eli lähinnä Urheilupuiston kasiluokkalaisista koostuva joukkue. UPK meni 1-0 johtoon ottelun alkupuolella, mutta Mikko-Pekka tasoitti pelin vasurillaan suoraan Kasperin hyvästä passista. Tämän jälkeen UPK siirtyi turvallisen tuntuiseen 4-1 johtoon, kunnes Yhtäri nousi 4-3 tilanteeseen Mikko-Pekan ja Esan maaleilla. Loppuun asti lento ei kuitenkaan riittänyt vaan UPK viimeisteli parin viimeisen minuutin aikana loppulukemiksi 6-3.

Sijoitusottelussa (sijat 5.-6.) vastaan tuli Naukion koulu. Ottelu oli tasaista vääntöä, mutta Naukio pääsi kuitenkin 3-0 johtoasemaan, josta ei enää luopunut. Loppunumeroiksi 3-1 kaunisteli viimeisellä peliminuutilla Joni K.

Ensi syksynä pelataan uudestaan jalkapalloa ja salibandyä vuoden 2019 alussa! Kaikki turnaustulokset löytyy tästä.